Imorgon lämnar vi Nooosaa....

Idag vakna vi upp av att de regna de är inte de första man vill att se ska göra- det blev frukost och sen tog vi oss en dusch.. därefter tog de stopp.. eftersom allt nästan handlar om stranden här så kom vi inte på något att göra.. men vi bestämde oss för att leta upp ett shopping centrum- finns tydligen två och ett visste vi men de innehåller typ en klädbutik och en mataffär typ... så vi ville hitta de andra vi gick en bit och svetten bara rann, fatta min panik- så jävla äckligt tycker jag. GUD... Så vi slutade leta och hittade mc donals, satte oss där en stund och vila oss och fikade lite.. Efter de så gick vi till de andra shoppingcentrum- tvek om man kan kalla de de... fanns inget- jag köpte några kort och solkräm.. typ

 

Sen gick vi tillbaka till hostelet och satte på oss vid poolen i bikini och skrev kort till Sverige- fyra kort tog en timme, så ja det tar tid. Dem första som jag kommer att sända hem, så alla lär ju knappast på denna gången- undra vilka som får... HMM? De märker NI!

 

Vi har även badat i poolen idag- första gången vi var änna tvungna när vi har en pool liksom- men inget märkvärdigt direkt.. Vattnet smaka skit...Plus att vi fick reda på att en dag innan vi kom hade några sex i poolen....Spännande =)

 

Efter det kom vi på den smarta idén att vi får ju låna kajaker gratis? Så varför inte.. Vi börja dra ut den jävla kajaken och gå bort mot vattnet- liksom ingen brygga så vi får typ dra ner den på berg och försöka.. Vi fick i den i vattnet och den skulle melanie sätta sig i den och vips så var hon i vattnet- stackare fan typ stenigt och så. Hon skrapa upp några tår- inget allvarligt! Men ändååå – vi fick nog av kajaken och sket i att genomföra vår tur.. Så det var bara att taupp kajaken och gå hem med den ingen. LYCKAD TUR!

 

Middagen idag bestod av grillat kött, majskolv ,grillad tomat och champinjoner och lite sallad. Kan leva på grillat alltså- de är såååååå underbart GOTTTTTT!

 

Nu sitter vi på Mc Donalds som vi gjorde tidigare idag- vi kom fram till att dem hade gratis internet- alltså bara att köpa de billligaste dem har så får man sitta här- hur länge man vill.. så jävla bra.

 

Imorgon bär det som sagt av till Hervey bay- åker runt halv tio och framme vid halv tre så det blir buss imorgon för hela slanten- skönt eller jag tycker det är okej- jag har sovit på alla bussresor tidigare.. inga problem med det alls....toppen! Vi kommer ju bara bara i hervey en dag eller för nästa morgon vid halv åtta ska vi på äventyr till Fraser Island – så kommer vara tillbaka på hervey bay efter det. Då blir det en uppdatering, hur vi haft den och förhoppningsvis fina bilder-- Håll tummarna för oss. Vi vill inte att de ska regna nämligen. Ska bli att komma iväg- maten serverad och alla är liksom redan fixat- soft!

 

Ha de så underbart i SNÖN!

 

Puss och Kram

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0