Stooooockholm

Den 15- 19 JULI!

Jag längtar och ser framemot detta sjukt mycket, ska bli kul att träffa Fanny, Jennie och Sofia! Åker till stockholm med min MEL! Vi ska ha kul, förhoppningsvis kanske besöka grönalund, fika i massssor, festa med brads och shopppaa!

Sen ska jag nog träffa blondinbella och kissie när jag ändå är där, kanske får se en NILS med, HAHA


IDAG- gick jag av jobbet och har nu 5 dagar ledigt innan nästa period börja! Denna ledighet ska jag ut i gbg och sen även lägga farmor i jorden och andra saker, detta blir nog bra!





SEEEYAAAAA


nyårsklänning? ELLER?

Kanske lite väl tidigt, men jag beställde denna och tänkte förmodlingen ha den på Midsommar om den passar, aldrig sol på midsommar så jag kan lika gärna bära denna:


Ser dock lite konstig ut på bilden men hoppas den är bättre in REAL!


Kom nyss hem från jobbet på bruket, kalla det inte jobb.. Fy fan inte gjort något idag- typ inga pallar för mig att packa så tiden har gått sjukt segt.. INTE BRA äntligen hemma ska sova så är det jobb imorgon igen vid 2. Gjort halva perioden nu, känns väldigt skönt. De sjukaste är att de känns som jag varit där i flera veckor, känns knappast som tre arbetspass.. Men jag trivs BRA!


Ja vad ska jag med skriva, längtar till ledighet, kommer bli en bra ledighet!
längtar till Stockhooooolm
längtar till löneeeen
längtar till sol och baaaad
Vill Ha lägenhet

Kraamar






=)

Helgen har varit toppen, verkligen superduper mysig! - Full rulle hela helgen och nu börjar en ny vecka men mulet väder de gör en inte toppen glad! Men skönt att slappna av lite, ikväll blir det in till Uddevalla och se på fotboll och hämta mormors bil för på onsdag blir det student i Göteborg innan jag går på Jobbet på bruket, hahah härligt ska det bli elller kanske inte, vant mig att vara ledig nu- ILLA! men ska inte klaga vetat jobba väldgit länge nu

HA DE BÄST!

RSS 2.0