PARADISE

Går upp nio, går ner och äter frukost som redan är betald,  därefter upp till rummet, fixat och sen GÅR till hamnen och därefter tar färjan till Manly Beach.. visst låter det jobbigt? Haha eller inte det är helt underbart- dock känner jag mig utmattad, ( kanske spriten )beror nog på värmen och att ligga på stranden är ganska ansträngande... jag bara älskar det- det är som en dröm!

Melanie på Beachen idag- hon börja med sololja idag och hon kunde inte bada eftersom då skulle oljan kanske försvinna.. fattar ni- hon kommer vara svart när vi kommer hem. Haha jag använder dock 30 och 50 än, visst är jag duktigt!? Börjar faktiskt få jämn och fin brun färg bara efter 2 dagar på stranden, craaaazy. Flor dock på ryggen men de beror på det som hände i Singapoooore..

 Idag har vi laga en riktig god middag idag- pasta, kött och sallad och sweet chillisås.. Vi lever då inte på nudlar, ändå gör vi ganska enkel mat. Folk gör grytor och massa avancerat mat.. Så imorgon ska vi avancera uppåt- pasta och köttfärsås. (: 


Gårdagsnatt – Roligaste på länge!

Vi gick till klubben på hotelet- vi umgicks med dem tre norska tjejer som vi delar rum med, jätte trevliga. Vi drack en del och ja- jag var full. Vi dansa och pratade ENGELSKA- jag är faktiskt chockad över mig själv... jag kan föra en konversation utan att staka mig. Haha. Kul man blir bara säkrare och säkrare. Hade en konversation med en Australienare om vad jag skulle göra här och jag råka säga att jag hade släkt här- då blev det lite fel för han fatta inte vad jag saa. Men som sagt vi löste det.


En kille försökte prata på svenska och han frågade mig –” hur är läget” det är ganska svårt att höra vad dom säger,. De jag trodde han sa var ”du är läcker” det blev ett litet missförstånd och var dock lite pinsamt.. men då ler man bara! Ja de hände lite mer saker men de går vi inte in på här. Hihi Fast kan ju säga att jag kom lite för nära en kille och självklart ville han ha mitt nummer och de är klart han fick det.. De han inte visste var att den inte fungerar. Haha så hoppas han inte ringde mig.. haha Smart tips om man inte vill träffa en person igen... (: 

MATS- den där gratisdrinken verkar inte finnas längre, jag har inte fått någon än och det verkar som om jag inte kommer få någon heller! Så ska försöka glömma detta nu, och tänka positivt! (:

 jag gillar verkligen Sydney- vart man än går ser man nya saker och andra personer, många olika culturer med mera. Som idag har vi gått i en park och sett en man stå och göra olika sorters rörelser och massa konstiga saker.. VI FILMAAAAA! Finns mycket mer saker, händer alltid något hela tiden men kommer inte på riktigt!


Till mamma och pappa- ni behöver inte kommentera varje inlägg, roligare när det kommer då och då.. OKEJ?Ett tips från er DOTTER! (:(:(:





Kramar från Australien!


Sydney - Operahuset - Manly beach

Idag har vi haft en heldag- frukost vid 9 sen gick vi till operahuset- titta lite, enormt stort och väldigt fint. Värt att besöka sen åkte vi båt till Manly beach, riktigt vackert faktiskt, vi sola och bada på en liten strand och efter det upttäckte vi att det fanns en större- den kommer vi nog besöka imorgon tror jag.. Grymt stooor och fint!

Idag är det norskparty här på hostelet - nu får ni några bilder från idag!











Ja de var väl allt jag orka med idag, ha en underbar lördag!

kom jag fram?

Jag kom faktiskt med flyget och packningen fick jag ta med mig,jag lämna bara fram mitt boaringpass och allt gick som det skulle- orka att jag oroa mig för de i halva dagen igår.. men som sagt som melanie säger " allt löser sig" .

vi landa i alla fall i sydney runt ett-tiden idag, jag har just precis avnjutit en middag som jag och melanie har lagat. Det blev potatis, tzatziki och kött som vi stekte i vatten, vi orka inte slösa pengar på smör/olja.. Men salt köpte vi fan..

Vi handla lite annat som frukt, pasta och tomatsås - våra kommande middagar här på hostelet, skitbra att dem har kök så man kan laga sin egen mat och så vidare... Hostelet är för övrigt de bästa jag varit med om, 5 våningar, massa folk, egen bar/diskotek, cafe, softhörna och mycket mer... Jag och Melanie bor med 3 norska tjejer och en kille, killen har vi dock ej träffat men vi har redan fått sett hans kondomer i hans väska-- hum undra vad han förväntar sig, jag och han delar ju trots allt säng eller jag ligger över honom.. bli inte rädda.... VÅNINGSÄNGAR.....

Ikväll eller ja nu rätta sagt, klockan är redan halv sju.. Vi ska fixa oss lite sen bege oss ner mot baren och hoppas träffa mer folk... eller vi ser folk hela tiden men kanske starta en konveration... haha

Jag och Melanie har även blivit sugna på att hänga med på e surfskola (baron bay) typ, dem norska tjejerna hade bokat detta! 5 dagar, lära sig surfa, träffa andra männskor, mat och boende för 3000kr.. kanske lite mycket pengar man vi kommer ju ändååå göra det någongång under vår resa, ja som sagt vi får se... vi får prata mer om detta!

nu ska jag fixa mig!
hörs när jag har något kuligt och berätttaaaaa
ciaaaaao



Flyger till australien idag!

Sitter just nu på flygplatsen, har tagit mig en macka och sitter och läser förfullt på jetstar hemsida, min ena flybiljett heter som sagt "jetstar light" vilken betyder att mellanlandningen i Darwin- får jag inte checka in något bagage, så mitt humör är inte på de bästa just nu.. värsta jobbigt men de löser sig säkert.. ska försöka förstå va dem säger i informationen om en stund.. gud bara jobbigt.. jaja!

Gårdagen- ladies night! var helt okej, gratis är bra. dock inte när man försker beställa en redbullvodka och får en whiskysoda, det var verkligen det äckligaste jag druckit tror jag och fick denna två gånger.. fy fan!

Flyget går om 3 timmar och 10 minuter typ- så får nog gå och höra med dem i informationen angående min biljett!

hoppas ni har det bra, hörs i Australien om jag kommer fram who knoooows? :)


Update:
Hon i informationen kunde inte svara på det, så jävla wierd å hitta något att på denna flygplats är omöljigt! den är enorm, får åka skytrain hit och dit... åhh ja får hoppas att Paradise Hotel hjälper mot min oro inför mitt bagage....
inte hela världen att fastna i DARWIIIN!

Laides night

Precis som överskriften säger, idag blir det utgång i Singapore. Laides night betyder tjejerna går in gratis och fria drinkar... hur kommer kvällen sluta? haha kan återkomma med det! jag är såååå TAGGGGAD! vilket ofta brukar sluta illa!

Vi har bytat hostel, vi hade bara en natt på hostel där vi var och tänkte ta en till men nej de gick inte det var fullbokat. så nu bor vi i china town i singapooore, det är liten men funkar, lite billigare med.. toppen!

Min bränna är inte att leka med, guuud tillockmed folk kommenterar det, inte okej..

Nu ska jag fixa mig, dusch och lite så... ikväll blir det party!




Halloooo

Sitter förtillfället på melanies datro, hon har fått igång sin, men jag får ej inte igång mitt med internet och orkar inte sitta med det nu!

vi hade ju som sagt tänkt och gå ut igår, vi skulle bara ta en powernap... Gott tänkte vi la oss fyra på dagen och vakna upp 7 dagen efter, nyss ätit frukost, snart dusch och sen ut på äventyr, INGEN SOL idag inte... fy fan vad det bränner och halsen ser typ värre ut.... Ska köpa något mirakel creme today!



Var finare än vad det ser ut som, grönt vatten och sanden var perfekt!



Ciaaao- ska ta en iskall DUSCH!


hejda Malaysia- hej Singapore

Som ni kanske marker, skriver jag inte dem tre sista bokstaverna i alfabetet... pga att varken mig eller mels data gar att koppla upp... fatta storande. Sa forvanta er inte lika langa inlagg och heller inga bilder... buhuu vad trakigt men sant.

Resan hit gick jattebra, de gick fort, det var upp och sen ner! vi ar dock lite trotta inte sovit nagot pa typ ca 36 timmar och vi lar nog vara vakna nagra timmar till.. (: Idag har vi BAAAAAAAAAAAAAAADAT.. Fatta va skont, att antligen fa bada och sola, vi akte till en island, sjukt ballt dock var det inte klart an, det ar en o med massa saker typ aksaker, badlandskap och beach, klubbar och mycket annat. men vi var bara pa stranden.

Jag caroline borjesson rakade somna pa mage, vilken innebar att jag sola rygg ganska lange- jag ser ut som en tomat pa benen och ryggen... fy fan vad det branner, jaaaa jag anvande solfaktor.. 30 faktiskt.. Sen upptackte jag aven att min hals ar rod, sjukt, jag ser sjuk ut pa nagot satt... sa nu gar jag runt med en halsduk for det ser fan knappt ut annars- men undra vad manniskorna PA HOSTELET TYCKER..... HAHAH  kanske inte de normalaste.. de ar ju jattevarmt haaar!

Det ar en chock att komma hit, maten ar dyrare, att shoppa ska vi inte ens tala pa.. men det ar val bara vanja sig. for i Australien kommer det ocksa vara dyrare. men det ar faktiskt valdig fint! tror jag och melanie ska ner och leta om vi finner nagot utestalle vi ar sugna pa ragga.. haah eller nej dansa mena JAG!

ha det sa bra sa lange!
kramar

Känsliga läsare bör ej läsa DETTA!

Idag åkte vi till China Town en sväng- dock var det för varmt! vi gick lite inne i ett hus som hette "Central market" och sen även på på de oliak tvärgatorna. Men vi palla inte värmen, så vi åkte tillbaka och hotelet och fråga om hon visste om det fanns någonstans att bada, men icke! Så vi fick gå till köpcentrumet där vi blandannat åt glass, mat och melanie klippte sig.. Vi har även testat på "fishfoot massage"- gud säger jag de kittla som bara den, jag palla knappt det- men melanie härdade ut!

Just nu sitter vi på STARBUCKS- tar en kaffe och hoppas på att tiden ska gå fort. Vi ska flyga 06.25. Så det är lååång tid kvar men vi har inget hotel att vara på och orkar heller inte gå i mer affärer! Runt nio tiden ska vi åka till Kuaula lumpurs flygplats.

Ja nu till överskriften:
Vi var som sagt i China town, vi satt på en mur och tittade in kartan. Vad vi liksom skulle göra? strax efter kom vi på att vi åker "hem" till hotelet och frågar om det finns något badställe... Vi går mot spårvagnen och där ska vi åka rulltrappa, jag såg man/kille står nere på backen vid rulltrappan, höger om.. Jag tänkte liksom att det var en fattig som letade efter pengar eller någon som kissade typ.. Så jag tänkte inte mer på det.. förens jag tittade närmare... Det är en man/kille som står och runkar, jag fick värsta rycket så jag springer snabbt upp för rulltrappen eftersom man verkligen ser att han får utlösningar och jag ville VERKLIGEN inte ha hans äckelsås på miiiiig.... så jag springer fort upp och vänder mig om och skrattar åt melli och ser att hon är typ längst ner... Väntar på att hon kommer upp och hon säger?  - CAROLINE SÅÅG JAG RÄTT!!!!!- kissa han eller runka han? HAN gjorde de sista!! fy fan va äckligt av honom.. Han hade alltså sett oss sitta där på muren och hållt på, de är vad vi tror..... Gud så äckligt... Tog ett tag att smällta detta!

På grund av detta är jag inte sugen på att lägga upp bilder idag, mabye later! skämt och sido- orkar faktiskt inte NU!

Föresten jag är grym på att göra mig förstådd så ni där hemma vet, im HAPPY!


KL Tower

Idag har vi varit på sett på en torn och även varit inne i det! Det var 421 meter högt, ganska stor så att säga, fjärde största i världen. DE NI! Det har varit väldigt väldigt varmt idag, svettas för nothing verkligen, men jag gillart!

- Vi vandra upp till KL tower och de var ca 250 trappsteg i 30 gradersvärme + sol!

- Idag har en äcklig malayiaskt kille kallat mig BABY och gått efter mig, en aning äcklig eftersom vi typ var i en slumområde...

- Vi har även varit på shoppingcentrumet idag igen och idag upptäckte vi att det finns ett mini liseberg inne i det? haha de utsträcker sig på 3 våningar. Fanns värsta största bergdalbana med många loopar och sjukt lång.. vi fundera på att gå och åka lite saker där imorgon, fanns även frittfall och massa sjuka och läskiga saker.

- Vi har ätit på väldigt god mat idag och billigt var det! Goaste på länge, man fick in rått kött och så fick man tillaga det själv.. Högsta betyget av mig. Vi åt med pinnar, fy fan vad svårt men man fick in tekniken! Vi visste inte hur man skulle göra med maten först så vi såg ut som två frågetecken men det satt en tjej brevid mig och hon visa massa grejer.. Man skulle blanda ihop en egen sås. av typ chilli, soya sås och vitlök och hon blanda ihop allt till mig, så min blev HOOT! allt jävla CHILLI! hahah men starkt är gott!

- Idag bar jag en vitblommig klänning som jag fått av morfar, när han var i Thailand.. Jag fick dock väldigt många blickar när jag bar den.. Hmm undra varför, kanske för att den var fin eller att jag var snygg ELLER kanske för att den var GENOMSKINLIG? MAYBEEEEE

- just nu regnar det här om någon ville veta!


BILDREGN!

VÅR RUM, vi sover längst boooort!


På väg upp till KL TOWER, hängbro och 250 trappsteg


Utsikt från KL TOWER


Utsikt från KL TOWER- där ser ni även twin towers!



KL TOWER


Vid KL TOWER


"liseberg" inne i köpcentrumet!


MAAAT!, såhär såg det ut och GOTT var det!


Hoppas ni är sugna på att veta vad jag köpt hitills, för här kommer det bilder (:


Nytt armband som jag köpte på london. mycekt fint!


Också köpt i london. fint budskap på!


En klocka köpt i malaysia! 20 svenska kronor, lätt värt det!


En svart lång skjorta!


Ett par tajts, går typ till knäna, mycket BRA!


Jättefin klänning!

Detta är vad jag har köpt på resan, allt tillsammans kostar ca 200 kr! de tycker jag är BRA! tror inte det blir någon mer shopping i Malaysia nu eller jo jag är ute efter ett par skor- välidgt billigt, alla ligger runt 80 svenska kronor, helt galet!

Måste också handla nytt shampoo och balsam, de jag använder nu gör så att jag får fett och äckligt hår! - INTE OKEJ!

Nu är klockan 00.00 tror jag ska ta och lägga mig imorgon ska vi besöka china town och senare åka till kuala lumpurs flygplats för vi kommer att flyga till singapore på morgonen dagen efter!

Godnatt!
CAROLINE


Malasiya

Vilken värme kuala lumpur bjuder på, det är klibbig och just nu har solen gått i moln, vi tror eller har hört rykten om regn så vi befinner oss nu under tak!

Idag har vi varit på ett köpcentrum- vi gick in och hade väl inga förhoppningar förens vi och gick vi tittade upp och kom på hur stort det var... 12 våningar? hahah stört och jävlar jag som verkligen ska försöka hålla i pengarna, fick ont i magen. Men det gick faktiskt väldigt bra, jag köpte bara en klänning för 25 myr det är ungefär 50 svenska kronor. HELT KLART VÄRT DET!

Vi gick säkert där i 3-4 timmar, giud fötterna alltså, vi hann typ hälften :)

MATEN:
jag har nyligen ätit  "chicken curry dry with nudles"  Jag och melanie hade delade åsikter om detta. Dry= torr tyckte melanie och jag trodde dry= stark..
VET NI? det var verkligen verkligen stark, gud mina läppar efteråt! Dock fick jag kvällningar av det, ni vet? kyckling som har kvar skinnet och är mycket fett på... jag tål verkligen inte det, de är de värsta att få in fettet i munnen och att man råkar tugga- det är som tuggummi.. inte okej! Tur att jag inte betala mer än 25 kronor för det!

BILDER

Detta är köpcetrumet som vi var på idag. Time sqars


Min underbara måltid med mina fina träpinnar


Bilder från London kommer inom en snar framtid måste minska ner och hålla på, värsta jobbigt!

Nu ska jag ta och fråga melanie om vi ska spela lite kort eller något, vi är nämnligen väldigt osociala just nu!

CIAAAAAO

London fast är nu i Malasiya

Vi skulle publicera detta i London men internet kostnaderna var så dyra. Så vi skippa det! Så det är därför det står lite konstigt.

 Första inlägg i london, vi befinner oss nu på stansted, flygplasten i London. Flygresan har gått jättebra och jättefort, dock fick jag lock för öronen, så att de gjorde svinont men de är borta nu så de är ju toppen.

Vi har också ätit, jag dock en ”chickensandwish”- gud den smaka bara konstigt, men jag fick trycka i mig den ändå – Nästan så att jag längtar hem till mammas mat eller nej inte ÄN! Hihi

Jag och Melanie har konstaterat att det är massa folk som bara glor på oss hela tiden men det beror nog på att vi har en jättestor ryggsäck på ryggen och en på på magen, det ser grymt roligt ut och vi är jävligt snygga! HAHA

 

Vi har försökt att skaffa gratis internet men vi lyckades ej så vi fick köpa – åh vi som är packpackers. Köpte ett så vi bara bra inne och tittade ”ansiktsboken” hann inte uppdatera bloggen. Vi Sitter nämnligen på våra egna datorer och vi hoppades att vi kunde internet till våra bebisar (datorerna) men de verka svårt och för dyrt!

 

Saker som hände på flygplatsen i London(stansted)

 

  • Melanie ropar från andra toalettbesöket.. åhhh neeej CAROOOLINE. Jag tänkte va fan har hon gjort nu... hon kommer ut och har mobilen i massa delar... hahah jag bara skrattar.. Telefonen hade badat i toaletstolen, att jag inte vred mig av skratt.. Så typiskt henne, så vi håller på att torka den för fullt – vet dock inte hur det går, men vi hoppas på de bästa. ( hoppas ni får ett gott skratt)

 

  • Vi har redan hinnit se galna killar med massa rosor i handen, springa fram och slänga sig på golvet när deras tjejer/fruar kommer ut från säkerheteskontrollerna.. Gud jag och Melanie stod där med våra stora ögon och bara GLODDE! Haha killen var helt knäpp!

 

  • Melanie hade förvarat mig att dem säkert sorry för nothing liksom. Vi har inne i en liten affär i max fem minuter och jag fick TRE sorry, sa så jag har konstaterat att dem är väldigt vänliga eller mer förbrukar ordet SORRY!

 

  • Vi har varit inne en shop med billiga smycken och jag slog faktiskt till på två rarmband- Mamma jag blev kär i det VAR TVUNGEN- jättefina saker!

 

  • Melanie har lärt mig fläta på något konstigt sätt så vi har sysselsatt oss med det en timme eller två.

  • Pratar med en kille från London eller vet i fan vad han kom ifrån, dock följde han efter oss och skulle bära vara väskor och köpa mat till oss, men vi sa nej! Redan stackars efter sig.. BRA JOBBAT! Nej men han var faktiskt väldigt trevlig men jaaa..... stalka oss så är inte okej! Vi stack ifrån honom om någon undrar;)

 

  • Vi skulle gå och skaffa vårt boaring pass och fick då redan på att vårt flyg ändras igen.. Först var flygtiden 23.20 och efter det 04.00 och nu 05.45! Men vi blev glada vi fick en check på 15 Brittiska pund motsvarar 160 svenska kronor. Detta kunde vi då utnyttja i restaurangerna. Så jag och Melanie blev väldigt uppspelata så vi gick till alla restaugerna och kunde inte bästa vart vi skulle äta men tillslut blev det ett ställe. Vi blev mätta och belåtna och då hade vi bara använt halva checken så vi kommer att äta en gång till innan vi ska på flyget! Jag som trodde att detta skulle bli en ”dietet” resa.

 

  • jag sitter här och skriver Melanie vilar lite, hon har ont i magen så låna ut min kudde till henne, så nu ligger hon som en prinsessa och sover här brevid mig.

 

  • Det kommer fram en kille till oss när vi ligger på golvet och ser på film.. de lät typ såhär: ” hey, we have seeeing you a lost of time today. Me and my friends wondring if you want to joine us after the movie” hahah vi hade inte sett denna killen på hela dagen, trots att vi har varit på flygplasten sen tio på morgonen. Ja ni kan nog förstå varför vi ej lagt märkte till honom...

 

  • vi har tagit fel på tiden minst tio gånger och ätit världens äckligaste panini, jag lovar! Ska visa bild så ska ni få se!!!

 

  • När jag skulle gå igenom säkerheteskontrollerna så pep jag, så dem fick känna på mig och hittade inget och sen undra jag vad det var som pep och då var det mitt lås till väskan... Sååå jag dem kan fan inte titta så bra för det låg i min ficka.... Sen pep min dator ocksååå- så den fick dem kollla, Ni fattar- de händer alltid saker när caroline och melanie är i farten.

 

Avskedet i SVERIGE!

De gick bra, jag var inte alls nervös eller så mer förväntansfull, men när jag ser först mellis mamma har tårar och sen ser på min, så kom det för mig med men det var inte alls mycket! Så de kändes BRA!

 

Dagens: Åhh jag ser hela jordklotet – flicka fyra år ( hon sa det när vi lyfte)

 

Detta inlägg skulle vi lagt in i london men blev inte så , men blev i malayisa istället.


 Vi landa i Malayisa idag runt 3 tiden på natten.  vi kom fram till hostelet vid 6 tiden och gick och la oss i tre timmar sen väntade frukost och nu har vi duschat och ska snart iväg och titta här lite, runt om i Malayisa. Vi har problem med adapterna min funkar inte men Melanies funkar, dock funkar inte henens data sladd där i. men vi löser väl även detta problemet..

Gud sitter här och de blåser lite, men de blåser varmt och svetten rinner och känner mig inte alls lika fräsch och vi är väldigt trötta, flygresa var jobbig- så lång och jag hade svårt att somna och har fått magbesvör redan, hur lyckas jag.. vi lär dock inte se vattnet i Malasiya ligger långt här ifrån.. men men.

Kramar från Caroline

 

 


Färdigpackad!

Ohh härligt nu är jag färdigpackad - backpackerväskan väger 12 kilo och mitt handbagage väger 6 kilo! Känns bra faktiskt! Nyss gick Ida hem från mig, vi har bara legat och snackat om allt i en timme, mysigt!

De kommer gå bra att åka iväg- ska ju bara vara borta i några månader, inte ett år som Sara inte! Jag ska iväg på världens ÄVENTYR!!!! IMORGON 10.15 böööörjar det på säves flygplats.. Gud undra hur mycket jag kommer sova inatt? Återkommer om det!

Nu ska jag ta de lugnt den sista tiden, softa och chilla med Mamma. Det är min mamma som har packat åt mig, hjälp mig, eller mer packat, men erbjuder hon säg så, är det CHILLL!

Nu hörs vi när jag är i London eller kanske på säve, beror på hur mycket tid vi har!
Som sagt ha det bäst i sverige!

kramar från en pirrig Caroline


UPDATE

Träffa pappa en snabbis nyss, titta in den urgulliga nallen!



TACK


Jag åker imorgon!!! guuuud

jag börjar verkligen känna detta nu, spännande!

idag är det mycket som står på tapeten:

torp
stan
träffa friends
träffa pappa
packa packa packaaaa
stessssa stresssa
ta de lugnt här hemma med mamma

Ska fixa mig nu!
ha de bäst

Studerar?

Fått lånat en bok om Australien!


Så nu sitter jag här och läser om lite olika ställen.
Det är nämnligen högsäsong där nu mellan nov-maj och då finns det maneter i vattnet som är dödliga så på vissa ställen är det förbjudet att bada eller man får bada men dem rekomenterar det INTE! Typ i hela townwille är det massvis med manteter.. Dem ska jag se upp för!

Några ställen som jag verkligen vill besöka:
Surf paradise
byron bay
cairns
barriärevet
regnskogar i daintree
gueeenslaand

Det finns massa mer!




4 days left

Vakna klockan sju av att en förskola ringde, där sa jag nej och vid nio ringde min förskola där jag brukar vara, svarade faktiskt inte. Dem ringde så sent så om dem ville att jag skulle jobba hade det blivit stängning å jag som ska äta middag hos pappa idag. Så jag skippa det och jag känner ingen ångest! TOPPEN!

Nu har jag skrivit upp massa andresser på ett papper som jag ska ha med mig ner. Jag har även skrivit lite som jag ska packa ner och lite som jag ska handla och göra innan jag åker!

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag måste till banken och måste hälsa på farmor/farfar men har ingen bil så det blir lite svååårt!

Tänkte får lägga mig och se på ONE TREE HILL tills jag ska till pappa och äta mat!

Imorgon blir det göteborg hela dagen faktiskt, in tidigt till melanie och skriva ut biljetter sen till stan och handla massa saker och därefter avslutar vi nog med en bio! Vi vill ju så gärna se snabba cash innan vi ÅKEEEER! Snygging är ju med, gud längtar lite smått faktikst!

Nu ska jag röja upp på mitt rum lite, det är stökigt? någon som tror mig, TVEK!

HAHA KRAMAR!

Nytt?

Nu har jag tagit bort alla mina äldre inlägg pga olika anledningar, så nu kommer detta bli en reseblogg! Här ni kan läsa om min resa till Australien och livet där nere. Hoppas att ni kommer gilla det! Mina vänner, min familj , släkten och alla andra som också kanske läser!

Idag har jag haft släkten här, ätit jättegod mat och haft det jättemysigt.. Fick även lite pengar och en engelskordbok - dem är ju för söta!

GUUUUD- åker på torsdaaag, galet- när jag tänker på det börjas det kittlas i magen, haha töntig är jag men det är sant..

Imorgon ska jag träffa pappas bror, han ska berätta lite bra saker om Australien, vad som är ett måste att göra och så vidare, lite med jobb och min släkt där nere, SPÄNNANDE! Därefter beger jag mig till Melanies place- träffa lite härliga människor och ta de lugnt, ska bli mysigt!

Nu har jag bara en sak att tillägga - kommentera i masssor, mycket roligare att skriva då!

Ha de bäst så hörs vi!
Pusssar

RSS 2.0