Mot Karon

Imorgon ska vi byta ställe och förflytta oss 15 minuter ifrån Kata till Karon. Spännande! Imorgon ska vi även Möta upp Melanies släkt, hennes småkusiner och familj. Vi ska åka till dem så vi ska till ett ställe som heter  kao Bang eller något, kommer icke ihåg sen efter det ska vi stanna på patong och strosa runt i Patong, titta in shoppingen och titta in killarna som är upklädda till tjejer och kanske checka in på håkans bar- dock inget party eftersom kommer direkt från stranden :) Sen om fyra dagar ska vi till Phi phi, där kommer vi nog stanna i en vecka, sen efter det vet vi inte riktigt hur det ser ut. Vi måste skaffa visum också och där har vi har olika alternativ. Vi får se hur det blir, antigen åka till vietnamn i en vecka för att skaffa mera dagar i thailand,.. Eller flyg från phuket till ett billigt land och flyga tillbaka så får vi 30 dagar till- vi får se vad som händer.

Lite bilder från Kata, enjoy!


Vårt Rum

Bebis

lite av stranden på Kata

Mer strand

min frukost idag, mums!

Smart, lämna in tvätten och få den såhär. Gilllart!


Kommentarer
Postat av: pappa

Sååååå Gott du har det Gör mej Glad i hela jroppen även om du e Jätte saknad )=



Kraaaaaammmmmmaaaarrr

Paps

2010-04-05 @ 17:03:28
Postat av: Mamma

Ett tips, skipa Laos. Det är ett korupt land, min arbetskamrats son var där där och de var tvvungna att tom muta poliserna för att komma in och ur landet. MITT tips hitta ett tidigare flyg hem eller åk till Vietnamn, kram mammis!!!!

2010-04-05 @ 18:52:10
Postat av: Mikaela

åhh den elefanten har jag med matat :D den står utanför Dinobar :D weei , hihi

2010-04-06 @ 10:35:31
Postat av: Anonym

hahah mikaela, da maste de ha vart du och alla smabarn, din lilla tont.. Titta pa stranden idag, sag in blond kille, men ska ta en svang at andra haller imorogon!! jag maste ju bara se honom (:

2010-04-06 @ 12:07:41
Postat av: Mellis mamma

Sååååå lyssna på Camilla och gör för en gångs skull som en #vuxen# säger.....Kramiz mice

2010-04-08 @ 01:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0