(:

Idag lämnar vi 1770, sitter just nu ser på OS på hostelet...Just nu bara det öser ner, hela natten har det ösregnat, inte kunnat sova eftersom de låter så jävla mycket.. så jag försökte sova med mp3. De gick lite bättre. Vi lämnar vid nio ikväll och åker mot Airlie Beach- tar 10 timmar att åka, men vi åker på natten så det ska nog gå superbraaa! (:

Men föresten vi har varit iväg på en guidad tur, de var de sämsta jag har varit med om vi åkte till två stället och så berätta han lite, så värdelöst, men de var gratis och vi fick fördriva en timme typ. (:

 

Men nu när jag ändå inte har något speciellt för mig tänkte jag berätta lite småsaker som har hänt under den här tiden vi har varit i Australien, en liten sammanfattning och lite saker som jag glömt att skriva i bloggen, de niii.. eller så har jag kanske skrivit några saker innan men vad gör det?

 


- Redan i sydney berätta melanie för mig att jag hade pratat i sömnen PÅ ENGELSKA, jag undrar så vad jag sa, hon minns nämligen inte det.


- Melanie har fått fågelskit på sig, dock inte i huvudet, bara på handen lite tråkigt (:


- Utgång i sydney- en kille försökte lära sig svenska av en annan tjej och sen skulle han fråga mig hur är läget? på svenska och jag trodde han han " du är läcker" - bara den missuppfattningen gjorde det pinsamt eftersom jag tyckte han såg bra ut.hihi


- jag har betalat böter pga att jag "spydde"- galen kväll


- På alla hostel finns det kylskåp där alla har din mat i och i byron bay var det väldigt fullt och jag fick verklgien damp på en väska som stod framför min mat och när jag inte fick in den ställde jag mig och sparka på den med foten för att få in den igen... självklart står killen som äger den påsen bakom mig, fett pinsamt......


- I byron bay dela vi rum med två killar och en tjej. Dem tre reste ihop men som jag fatta det kände dem inte varandra sen tidigare. Men i alla fall dessa tre var extremt konstiga, tjejen var den som var normal, dem andra två prata skit om varandra till mig och melanie dock väldigt kul att höra, nu till saken, jag prata med honom angående krogen typ och han frågade vart vi hade varit och lite så och jag börjar förklara ställen att på "cheeky monkey" att det var lite yngre folk och att ja typ han att kanske ska testa besch hotelet istället, mena typ att de skulle passa honom bättre och bla bla... Sen efter jag har gjort dedär utlägget säger han att han är 21- , han stället frågan till mig, hur gammal tror du jag är igentligen.??? hahah jag trodde fan han var typ runt 26 eller något så pinsamt igen.. Han blev lite off efter det och efter att jag sagt detta kommer han nästan gråtandes in i rummet pga att han hade misslyckas med att koka pasta.. hur misslyckas man med de liksom- jag undrar hur hans kväll slutade.


- På vår guidade tur på Fraser Island, så fanns det en väldigt konstigt typ i vårt gäng, kommer dock inte ihåg vad han hette men han kom från korea och var väldigt rolig att lyssna på, han kunde inte alls mycket engelska.. Några meningar och lite sådant. Men han berätta i alla fall sista dagen att han inte förstod vad vår guide hade sagt, han mena på att 100 procent av de vår guide prata förstod han typ 10 procent, stackars.. De roliga var att han bara "jag skratta när alla andra skrattar men jag fattar liksom inte vad jag skrattar åt"... hahah så jävla kul.. Sen var han typ full sista dagen med. Han blev bara roligare och roligare.


Sen hade vi även en konstig kille som tittade hela tiden åt vårt håll, men efter att vi pratat lite med honom fattar vi varför han var som han var, han yrke var nämligen pokerspelare- de säger en del...


Idag har jag även flätat ett armband och en fotlänk till mig, gott att ha lite dötid sen har jag och Melanie gått lite i dem tre affärerna som finns. (:

Åh jag gillar era kommenterar, kul morfar att du lagt till en kommentera, de är såå uppskattat och alla andra med de vet ni! (:

PUSSS PÅ ER


1770

 

Imorgon lämnar vid 1770 och åker mot Arile Beach, vet inte riktigt hur det stavas. Men skitsam, där vi kommer vara till början av mars- vi ska ju ut på en båttur, två nätter. Ska bli spännande och hoppas det är trevliga människor. Föresten när vi var på Fraser Island prata vi med en som hade varit där typ och när han var där så blev en tjej attackerad av en haj, men hon lyckades slå till den på nosen så de fick fint. Detta är typ bara 2 veckor gammalt. Så vi får hoppas på det bästa- bli inte rädd Mamma! Spännande som sagt!

 

Dessa två dagar här på 1770 har varit slappa, vädret har varit på vår sida, fattar ni, så stranden idag och igår. Igår var det riktigt stek alltså- jag tog tillockmed lite sololja vilken jag nog ska lugna mig lite med, eller lite röd blev jag... tog dock bara det på benen och magen.. medans jag hade solfaktor på ryggen och ryggen blev jätte fläckig, jag fattar inte varför.. blir så less! Idag har vädret varit bra med eller solmoln typ, solen ligger bakom molnen, men den tar ändå dock blåste de mycket sand så hela tiden fick man sand- inte lite heller så en anning jobbig men vi höll ut i. :)

 

Så vi har slappat som bara den här, ligger i hängmattan och chillar typ, men just nu är vi på en internetcafé med våra datorer, vi ska boka buss till Arilie. Sen blir det tillbaka och laga käk- ska nog äta det som jag åt igår typ, pasta, keso, tonfik, tomat och bröd.. Jävligt gott och väldigt enkelt och heller inte så dyrt!  

Men ha de bra så hörs vi i Arilie, Ciaaaaaooo

Föresten hoppas ingen har smsat mig dem senaste dagar för jag har nämligen inte haft täckning, hatar vodafone.. de suger ju, melanie har täckning överallt och hon har telstraa.. GUD JOBBIGT!





Ser brunare ut på bilden än vad jag är i verkligenheten, älskar kameran!


UPDATE

Sitter och tittar på bussbiljetter nu och jävlar ja de var fan ont om dem... Åka imorgon vid 21 eller idag vid 21. De spelar ingen roll vad vi gör vi kommer ändå missa en natt hur vi än gör som vi redan betalat för.... Antingen stanna vi här hela dagen imorgon eller ha hela dagen i Airlie imorgon.. Vi kommer alltså åka på natten.. Resan härifrån till tid tar typ 10 timmar.. så härligt!!
Jobbigt!! vi åfr se vad vi gör!


Nu sitter vi på mc donalds igen...

Älskart- dricker en frappe-chocco, SÅ GOTT OCH SÅ FETT! Om en timme ska vi ta greyhound-bussen till 1770. Så ett nytt place idag- ska bli roligt, alltid roligt att komma till nya plaster, omväxling är aldrig fel. Igår låg vi på stranden- fattar ni det var sol eller först regn men vi låg kvar och efter det sprack det upp- fatta vår lycka och oj vad solen stekte...

Vet ni mer som hände igår jo jag begav mig ut på min första springtur här nere- gud jag kände mig verkligen duktigt och väldigt skönt att springa när solen precis gått ner, de ska jag lätt forstätta med. ska ut en sväng ikväll med tror jag! Som sagt vi har börjat träna- så vi har snygga kroppar tills vi kommer hem vi får dock se hur länge träningen håller i. (:

Men nu ska jag forsätta vara duktigt, ska skriva ett cv som jag ska lämna till min pappa och lite så, sen titta jobb här, vi har funderat på att jobba i en månad på en farm eller plcoka bär eller kanke Au-pair, dock blir au pair svårt eftersom dem vill att man ska stanna minst 3 månader. men vi vill jobba en månad och sen åka till thailand de sista vi gör innan vi åker hem.. jag vill det såååååå gärna men vi får se hur det blir, om inte kommer jag nog åka hem i april, annars om vi åfr jobb kommer jag nog hem i början av juni men vi vet inget ännu.. under bearbetning! update kommer mina småvänner! Åh kom just på att det är regnperiod i thailand i Maj- men regn har väl aldrig skadat?! ÅH jag hatar regn!

Ni ska veta att ni är saknade, i massssoooor





Många kramar från Caroline
föresten dåligt med kommentarer, känns som ingen saknar mig!

Back from Fraser Island

Befinner mig just nu i Hervey Bay- sitter i baren med datorn och dricker lite cider och hör på sköän musik- dock går ögonen i kors, snart dags för sängen för mig del. GUD!

 

Fraser island var helt fantastiskt fint, dock var vädret inte på vår sida eller första dagen regna det hela tiden typ och dem två andra hade vi molnigt så inte alls mycket sol bara lite ibland, men vi har haft det toppen och sett massa fina platser, att de är så vackert. Vi hade guide tour vilket innebar, maten serverad hela tiden och boende under tak- mat fanns typ alltid tillgänglig- i busen hade vi frukt och muslie bars och så hade vi även fika. Vi levde som kungar- jag och melanie åt som aldrig förr typ.. Dock var det lite skumt folk på vår tur- lite äldre och flumfolk... säger gått upp tre kilo eller något så imorgon ska jag ut och springa för FÖRSTA GÅNGEN här nere....

 

När man boka resan kunde man välja att ta guide eller self drive. Self drive innebär att man är en lite grupp kör själv och bor i tält- vi ångra oss väldigt mycket i början när vi märkte vad konstigt folk vi hade kommit med, vi ville ju ha SNYGGA KILLAR och normalt folk. Men när vi väl insåg hut vädret var- fy fan för att sova i tält när man kan sova i ett hus- som var jättefräsch och vi fick även rena handdukar som på hotell- fattar ni hur glada vi var.. stora badlakan vi brukar ju torka oss med små handdukar som vi man vanligvist har till ansiktet.. haha

 

Vi hade dock träffat mer folk på de andra turen, men vi hade faktiskt turen att träffa några self drive folk med, vi träffa några som vi träffade på surfcamp- återseende är alltid roligt. Vår grupp blev också helt okej, vi skratta och hade väldigt roligt med.. Särskilt sista dagen, en kille drack du vodka och blev full och hade sig.. En annan dag eller i fredas var det, åkte vi till ett ställe och bada och en tjej kunde typ inte simma men de fatta inte vi så hon höll typ på att drunkna, ja då de händer då grejer på vår resaaa.

 

Så jag tycker vår resa var helt perfekt, börja dåligt men blev toppen tillslut och kan knappt vänta tills whitesunday- vår båttur- där kommer det lätt vara folk i vår ålder- jag längtar sååå.. Glmöde nämna att myggor fanns det gott om, att jag inte dör, det kliar överallt. GUUUUD

 

Fraser Island i Bilder

 










Har mycket mer bilder men orkar inte ladda upp, ni får nöja er med dessa och jag hoppas det smakar.

Ha de underbart i snöstormen, puss på er!


Imorgon lämnar vi Nooosaa....

Idag vakna vi upp av att de regna de är inte de första man vill att se ska göra- det blev frukost och sen tog vi oss en dusch.. därefter tog de stopp.. eftersom allt nästan handlar om stranden här så kom vi inte på något att göra.. men vi bestämde oss för att leta upp ett shopping centrum- finns tydligen två och ett visste vi men de innehåller typ en klädbutik och en mataffär typ... så vi ville hitta de andra vi gick en bit och svetten bara rann, fatta min panik- så jävla äckligt tycker jag. GUD... Så vi slutade leta och hittade mc donals, satte oss där en stund och vila oss och fikade lite.. Efter de så gick vi till de andra shoppingcentrum- tvek om man kan kalla de de... fanns inget- jag köpte några kort och solkräm.. typ

 

Sen gick vi tillbaka till hostelet och satte på oss vid poolen i bikini och skrev kort till Sverige- fyra kort tog en timme, så ja det tar tid. Dem första som jag kommer att sända hem, så alla lär ju knappast på denna gången- undra vilka som får... HMM? De märker NI!

 

Vi har även badat i poolen idag- första gången vi var änna tvungna när vi har en pool liksom- men inget märkvärdigt direkt.. Vattnet smaka skit...Plus att vi fick reda på att en dag innan vi kom hade några sex i poolen....Spännande =)

 

Efter det kom vi på den smarta idén att vi får ju låna kajaker gratis? Så varför inte.. Vi börja dra ut den jävla kajaken och gå bort mot vattnet- liksom ingen brygga så vi får typ dra ner den på berg och försöka.. Vi fick i den i vattnet och den skulle melanie sätta sig i den och vips så var hon i vattnet- stackare fan typ stenigt och så. Hon skrapa upp några tår- inget allvarligt! Men ändååå – vi fick nog av kajaken och sket i att genomföra vår tur.. Så det var bara att taupp kajaken och gå hem med den ingen. LYCKAD TUR!

 

Middagen idag bestod av grillat kött, majskolv ,grillad tomat och champinjoner och lite sallad. Kan leva på grillat alltså- de är såååååå underbart GOTTTTTT!

 

Nu sitter vi på Mc Donalds som vi gjorde tidigare idag- vi kom fram till att dem hade gratis internet- alltså bara att köpa de billligaste dem har så får man sitta här- hur länge man vill.. så jävla bra.

 

Imorgon bär det som sagt av till Hervey bay- åker runt halv tio och framme vid halv tre så det blir buss imorgon för hela slanten- skönt eller jag tycker det är okej- jag har sovit på alla bussresor tidigare.. inga problem med det alls....toppen! Vi kommer ju bara bara i hervey en dag eller för nästa morgon vid halv åtta ska vi på äventyr till Fraser Island – så kommer vara tillbaka på hervey bay efter det. Då blir det en uppdatering, hur vi haft den och förhoppningsvis fina bilder-- Håll tummarna för oss. Vi vill inte att de ska regna nämligen. Ska bli att komma iväg- maten serverad och alla är liksom redan fixat- soft!

 

Ha de så underbart i SNÖN!

 

Puss och Kram

 

 


BILDREGN



Brisbaaannne


fejk stranden i Brisbaaane





Nooosas national Park



Fräääckkkt



En liten sööt Koaaala



Noosas National Park

Fick nyss damp- världens äckjligaste djur inne på vårt rum- fick panik så fick springa ut därifrån.. typ flygande skalbagge? eller något. väldsigt äckligt!!!!!!

(:



Noooosa

Inte blivit nagot sa mycket bloggande nu, men nu javlar gratis internet och allt.. Da ska man sla pa stort. Vi ar i Nosa och legat pa stranden varje dag.. eller vi har varit har i tva dagar men andaaaa.. Solen ar valdigt stark och jag har pa min 30 men blir anda lite smarod- sa idag lag vi bara 2 timmar pa stranden och jag i skuggan med en bok, valdigt avkopplande..

Sen har vi varit pa Nosa National Park, vandrat 15 kilo i denna varmen, varmen alltsaa gud jag alskart men jag hatar nar jag ligger i sangen och svetten rinner och att man kanner sig lite ofrasch efter man duschat.. FATTA LIKSOM?

Kommer med ett langre inlagg nar jag har mer internet, min fria tid ar snart ute... Bilder kommer att komma idag har jag fotat som dan, pa en kaola med... Dock satt den i traden sa man ser inte sa bra.. men battre an inget!


Hoppas alla hade en bra alla <3 dag

PUSSSSSS

Brisbane sista kvällen...

Legat på stranden hela dagen, shoppa en klänning idag- var tuvngen att ha det! 10 dollar, typ de billigaste man kan få något för här- så jag är nöjd!

Just nu skypar melanie med sin mamma och pappa, åh jag är väldigt sugen på det med.. Fall mina föräldrar vill veta, hihi

Jag har ocksåå färgat mitt hår idag- jag var tvungen så nu är jag snygg igen.. känns jättesköööönt! Typ väldigt mörkt.. jag gillart..

Bilder på den konstgjorda stranden kommer någondag, får använda mina internetpengar väldigt flitigt och att ladda upp bilder tar väldigt låååååång tid!


XX


Solenskineribrisbane

De ni?

Vi sitter dock på interntet på ett gratis ställe där vi kan använda våra egna datorer, fixar med pengar och kort och lite så.. Idag ska vi skippa zoo och gå till den konstgjorda stranden istället, gick förbi den igar kväll och den var jättefint- lovar ta lite bilder på den..

Igår gjorde vi en vandring här i brisbane eller något i den stilen, lång gick vi och väldigt fint när det är mörkt! Åkte parisehjulet!




Mamma- kan du titta upp eller om min virusräkning inte är betalt.. det står att virusprogramet är föråldrat! inte såå braaa

BYEEE- tänker på er!

Brisbaane

Vad gor vi har? alla vi pratat med sager att brisbane ar trakigt... ahh vi bara skrattar! Vi har i alla fall varit pa ett shoppingcentrum och fonstershoppat idag och sen handlat lite mat, ska snart tillbaka till var sunkiga hostel.. verkligen ofrasch om man jamfor med dem andra men spelar roll.. vi ska inte tillbringa sa mycket dit dar andaaa... Imorogn tror jag vi aker pa Zoooo om det inte ar for dyrt sa att saga..

langtar tills pa lordag da vi drar till Noooosa, kommer nog blir super.. Vi ska aven mota upp nagra  dar som vi traffa pa surfcamp.. hahah melanie har nyss fatt hans nummer och hennes lycka i hennes ansikte ar inte att leka med..  hon ar sa rolig!


Ha de sa braaaa
Kramaaar

Läs vettjaaa

Sista dagen i Byron bay- vi skulle gå till stranden men när vi väl kom dit kom regnet – så typiskt särskilt för melanie som hade tagit på sig sololja... att hon inte höll på att smälla av.. Stackarn.

Vi gick i lite affärer, Melanie fick äntligen köpa en ny mobil och en sarong för igår söp hon bort sig handduk eller så var det kanske inte... haha tänkte skoja till det lite.

Idag fick vi våra bokningspapper på dem kommande 3 veckorna här i Australien och jag vet att ni vill veta vad vi kommer att göra? VISST!


Lite info!

-Imorgon åker vi till Brisbane och är där i två nätter

-Sen åker vi till noosa, 13-17 Vi är där i några dagar jaa, tydligen väldigt fint ställe.

-Vidare till hervey bay där kommer vi vara en heldag och vi kommer även därifrån åka till fraser island tour, 3 dagar och två nätter.

-Efter det åker vi till ett lugnare ställe 1770 där kommer vi chilla i 3 dagar 22-25 feb

-Efter det blir det Airlie beach 2 dagar tror jag, lite rörigt i mina papper just nu...

-Sen kommer vi lämna vår packning i Airlie Beach och sedan åka på en trip- 2 dagar/2nätter på whitesundays trip. Där kommer vi även dive in the sea och efter detta kommer vi komma till bara till airlie beach och ta bussen upp till TOWNSWILLE...

Detta är det som är planerat dem 3 kommande veckorna. Låter det bra eller låter det dåligt, det låter AWSOME!!!



Igår var det party- vi gick till cheeeky monkey, första gången jag var där Melanie var där i dagen innan men jag skippa det för jag orkade inte och ville bara ta de lugnt.. men igår var det allt annat än lugnt eller det var allt kanske städat- Dansa på borden från det att jag kom dit tills jag gick hem.. Galet kul- fattar ni jag fick tillock med positiva kommentarer om min dans.. att det såg bra ut! Hahaha något att skryta om faktiskt! (:


Tyvärr inga bilder från igår för vi hade ingen kamera med oss, typiskt men bilder kommer ni att få från oss eller mig från den kvällen, Emma som vi har umgås med mycket. Dock för tok många så kan nog få några av henne, nästa gång vi ses eller via datorn.. så håll ut!


Ikväll tror jag att det blir slappt, ska ta mig en dusch och sen packa ihop mina saker som verkligen ligger över allt.. kan tänka er vi bor i ett rum med 5 våningsängar och alla har typ två väskor och rummet är lika litet som ah vet i fan.. liten i alla fall- ganska mysigt.. sover nästan på varandra!!

 

Ha de bäst Puss

 

 


Byron bay och surfcaaaamp

Igår kom vi till byron bay- verkar väldigt mysigt här, småbutiker och massa uteställen. Väldigt mycket svenskar och norskar också.. Igår gick vi till beach hotellet, vi skulle inte dricka men det slank visst ner en öl en då och de värsta var att jag kände mig påverkad på en jävla öl! Kan bero på hur min kväll/natt var i lördas.

I söndas avslutade vi vårt surfcamp som varande i 5 dagar och fyra nätter- vi befinner oss som sagt nu i byron bay. Surfcampet har varit mycket roligt, roligt att lära sig surfa och jag kan faktiskt.... tror de eller ej! Vi har träffat mycket människor, bott på två olika ställen ena låg i kempesy eller något- de var i alla fall mitt i skogen och inget internet och heller ingen täckning. De andra hette spot x- där var det mycket större, mer folk och fräschare. Fest var det med så att säga... De handla dock om surfa, äta och dricka...

Vädret var inte de bästa heller, på första stället hade vi fint när vi surfa och lite annat sen har det bara regnat hela tiden... Dock är det varmt men man blir ju knappast brun av regnet vilket suger, men solen kanske kommer.

Läget- god mat, surfat i massor sammanlagt 14 timmar på fem dagar, pokertävlingen, alkohol- bussarna stanna liksom på bottleshop innan man åker till lägret.. Vi drack en del, vid andra stoppet köpte vi en box. 4.4 liter i, billigt och bra .. typ vin eller de är vin men dem kallar det gon, skit vin alltså och smakar sådäär gott!

De värsta med att camp och regn är att allt är fuktigt och blött och luktar illa- de gillar jag inte. Så vi har även ”lekt” backpackers och skippat duschat- bara skölj av saltvattnet- fy fan va ofräsch man känner sig liksom.. men de gjorde vi bara två dagar.. sen var jag tvungen- men de roligaste med att duscha är att man känner sig så jävla fräsch efteråt och man luktar tvål- annars luktar man blöthund- ”våtdräkterna” luktar ju APA!

Sammanfattning- väldigt roliga dagar, långa dagar och träningvärk och sår på händer av brädan men de var helt klart värt det, kul att kunna surfa!!!!! -dock skulle vädret varit bättre men allt kan ju inte vara toppen. (: Vi var på två olika som sagt första två dagarna var vi mitt i skogen och de var väldigt mysigt- mer mysigt och bättre surfväder- sol när vi surfa och regn och kvällen.. De andra var mycket större, mer folk och sämre väder men också väldigt bra... Maten är supergod- massa sallad att välja på och mycket varm mat- super.

Sista kvällen på surfcampet- då spela vi ”dansk beer game” Den kvällen alltså, hela jag är en minneslucka den kvällen... Det blir en anning för mycket för mig och Melanie. Haha
Roligt att få allt återberättat dagen efter- se bilder och massa annat smått och gott.. Jag och Melanie var nämnligen samtalsämnet vid frukosten och oj aldrig haft så många blickar på mig.. tror jag... Vi kan säga att vi var i fokus den dagen och oj vilken baksmälla jag hade.. De är en kväll som jag inte kommer glömma bort, aldrig tror jag.. En av mina värsta fyllor.. Jobbiga är att alla verkligen har massa kort på en visst.. de är inget jättefarliga kort men ändåå.. Alla såg en i de tillståndet och jaa.. men vi hade roligt åt det efteråt och alla kommentera verkligen de hela tiden.. De var ganska kul att få göra olika historier från olika personer dagen efter..

Surfcampet- var jättebra!

Idag har vi varit på stranden en sväng, vakna upp i morse och det var blå himmel fatta att jag blev chockad det var nämnligen ett tag sen.. Så vi tog på och badkläder och gick iväg till stranden, var där bara i två timmar sen kommer världen jävla skur.. Men jag är glad att jag fick glassa i två timmar, bättre än inget!
Ikväll ska vi cheeky monkey- vi har fritt inträde och gratis drink så varför inte, vi ska nog dra dit med några Holländska killar, ena är modell och en annan är skitsnygg- bland dem snyggaste jag sett( dock flickvän men de ska väl inte hindra mig...?) och den tredje, ja han dansar väldigt rolig de är väl vad jag har att säga.. De blir säkert ett helt gäng som tar dit..Hoppas på en kul kväll och så är vi på alkholen igen.. Nej jag ska nog ta de lugnt ikväll med min kropp klarar inte för mycket! Stackars min lever...

Lite bilder, klicka pa dem sa blir dem storre:

Sista kvällen i sydney- asregnar och jag var toksugen pa godis, sa vad gör man inte?



Lägret på första stället



Surfaaaaa


Partyyyy bilder


bild på mig från igår

Villl lagga in mer men det ar saaa segt!

Ha de sa braaaa, Pusssar


Hello everybody

Det var ett tag sen nu, ganska skont a logga in pa facebook- fem nya vanforfragningar och mycket annat gott! Jag ska skriva om surfcampet och ni ska kanske fa nagra bilder... min egna dator funkar inte hor- eftersom det tradlosa ar just broken... sa ska skriva det pa min barbara forst och sen lagg upp det har- smart- sparar pengar saa.. Sa ni kommer fa ett inlagg om det senare.. som sagt

Mitt nummer ar ratt, jag glomde dock skriva +61 innan nummer och ta bort nollan, men min smarta mamma och pappa fatta de direkt... konstigt att jag blivit sa trog liksom...

Har ar nummret :+61415518614 - sa nu blir jag annu gladare nar jag for sms och pengar har jag med.. sa ett svar kan ni nog forvanta er..

 Jag bara gillar era kommentar- sa roligt att lasa och blir mycket roligare att skriva... nastan lite tarogd faktiskt.. Fredrik- inte skor hittade an- men jakten forsatter.... (:

Hors mer senare - Pusss och Kraaam


Bondiiiiiiii

Idag har vi varit på bondi beach- men när vi kom dit typ kom det några regndroppar men vi höll ut och låg där ett tag till och de slutade.. så vi låg där bland molnen och blåsten till nästa regnskur kom, dåå gick vi!(:

Imorgon bär det av på surfcamp- kommer nog inte blogga då... Vet ju inte riktigt hur det kommer bli.. Så vi får se! Uppdatering kanske kommer eller så kommer det om en veckaaa. HÅLL UT!! Då kommer det massa bilder på oss när vi förösker surfa.. hoppas det går fint för osss -- såå spänd de verkar så kul, hoppas inte mina linser hoppar ut bara.... buhhuuu

Sista dagen i Sydney- ska nog ner till baren och ta en öl eller något annat gott! Ciaao

ha de bäst nu- skicka sms om ni är sugna..  Jag vill gärna ha söta medelande!

PUSSS

TÄNKTE PÅ EN SAK TILL- Såg att jag hade 35 läsare igår.. Så ni kan väl skriva en liten kommentar så jag vem vilka det är, så är ni gulliga- roligt med kommentarer!


Det snurrar i mitt huvud

- Idag har jag fixat mobilkort- mobilen fungerar halvbra- numret är i alla fall 0415518614 om någon vi smsa något. GÖR DET!

 

-Fixat jobbpapper- så man kan jobba - kommer om 20 dagar tror jag! 

 
-Bokat surfpaket- åker på onsdag.. Dyrt men värt det, kommer vara där i 5 dagar... ett minne för livet, yeaah! Byron BAY – där kommer vi fortsätta vår resa sedan

 

- vi har även fått information om vilka ställen man bör stanna på och titta, vilket är super!

 

- Vi har tittat in ett shoppingcentrum idag, ingen strand idag inte.. men imorgon ska vi besöka bondi beach!

 

- bokat boende för en natt till i sydney, så imorgon blir det sista heladagen här..

 

- Skulle fixa konto här nere i australien, men jag visste inte riktigt varför jag skulle ha det eftersom jag tror att jag inte kommer jobba så mycket.. mest se saker och därefter åka hem.. jobba på farm istället då jag får boende och mat och resa för mina pengar.. Det var väldigt svårt att få något riktigt jobb om man bara ska vara här i 3 månader max. Så jag vet varken in eller ut för om man ska jobba måste man ju vara på något ställe och jag vill se så mycket men har dock inte så mycket pengar.. gud nästan lite jobbigt.. Men melanie har fixat ett i alla fall- hon ska ju dock stanna 6 månader- tror hon..(:

 

Hela mitt huvud snurrar just nu av massa information och mycket annat!

 

Kramar en snurrig Caroline


RSS 2.0