Tsunamivarning

Igår börja dagen som vanligt vi gick och åt frukost sen hade vi bokat båttur ut till alla olika ställen runt phi phi. Men när vi väl sitter och väntar på båtturen där dem skulle hämta oss- börjar folk, skrika, prata i telefon och springa för fulla muggar- så vi fatta att något var på gång- så alla sa till oss att springa- så det var väldigt kaotiskt här- folk sprang på varandra folk ropa på sina barn, med mera. Väldigt äckligt, vi tog oss ganska högt upp men de hade kanske inte varit tillräckligt om en våg hade kommit. Vi vänta där ett tag sen fick vi reda på att det inte blev något men gud de var verkligen jätteläskigt, mitt hjärta har aldrig slagit så fort och var ganska rädd. Men efter dem sagt att det inte var något, allt var okej! Blev verklgien att som vanligt, väldigt konstigt folk gick till stranden  och så. Vi som hade bokat båttur- var inte jättesugna på att åka ut men dem sa att det var okej och de är säkrar att vara ute på havet än på land i fall något skulle hända. Så vi åkte iväg på vår båttur!

Vår båttur var jättebra, vädret var molnigt till en början men när vi kom till första stället som var monkeybeach, kom solen fram- OCH vi fick se apor denna gången, förra gången jag var här missade vi dem. Sen besökte vi även snorkelställe, olika öar, mayabay, sharkpoint, det var en lyckad båttur och den avslutades med att se på solnedgången, jättefint!

Idag ska vi lämna phi phi och åka till Koh Tao- åker senare idag och kommer åka nattbåten- så nu sitter vi och äter frukost dår dem har trådlöst internet. Med vår packing, måste ha med den hela dagen eftersom vi redan checkat ut. Kämpigt, särskilt jag som har fått magproblem inatt- mycket mysigt att springa på toaletten hela TIDEN! HAHA Annars idag ska vi ta de lugnt- ska gå upp till wienpoint, dock tråkigt för vi åfr gå upp en och en till den eftersom en måste passa packningen. hahah- de är något på 2000 trappsteg- så de lär bli svettigt, sen även se om vi hittar minnesplatsen från tsunamin.

Kanska laddar upp bilder från båtturen senare eller i koh Tao!

Ha de bra, Kramar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Carro jag är så himla glad att inget hände..........."Ta vara på varann",,,,Många kramizar Marice

Ds. Som jag skrev till Melli. Det finns bara en Caroline och en Melanie

2010-04-10 @ 18:29:47
Postat av: Mormor

Vad skönt att inget hände. Har inte hört något om någon tsunami trots att jag sett på nyheterna dom rapporterade bara att det var väldigt oroligt i Bangkok med upplopp och demonstrationer. Hoppas att du är bättre i magen så du kan njuta av din resa.

Var rädda om varandra och ha det så gott Kramar Mormor

2010-04-10 @ 19:52:52
Postat av: robin

naaaw vilken tur att du e död min kära syster! då hade ja ju inte haft någon och spela yatzy mot :D

2010-04-13 @ 10:23:06
Postat av: sarah

var försiktig!

läste också om det i bangkok, fy!

<3

2010-04-13 @ 20:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0